Готови сме да вземем първия мандат, ще предложим състав на

...
 Готови сме да вземем първия мандат, ще предложим състав на
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Аз бях крилото на Христо Иванов в ГЕРБ, избирала съм го за министър

 Готови сме да вземем първия мандат, ще предложим състав на кабинет. 

 Това съобщи служебният енергиен министър Росен Христов в предаването " Лице в лице " по bTV. 

 

" Ако с първия мандат няма държавно управление, ще бъде мъчно да се сформира държавно управление с втория мандат. Ние сме подготвени на всевъзможни разновидности ", съобщи още Атанасова.

 

В момента, когато десетки рецесии бушуват към Българиля, би трябвало да има постоянно държавно управление,  счита тя.

 

" Ние ще предложим управническа стратегия и държим на автограф на водачите което ще е гаранция, че тази стратегия ще се извършва ", разясни Атанасова. 

 

Ние с " Демократична България " сме от едно европейско семейство и няма нищо по разумно от това да създадем кабинет. Мога да бъда избрана за крило на Христо Иванов, тъй като персонално съм го избирала за министър. С " Демократична България " ни свързват евроатлантически полезности. Бяхме дружно за решенията зма Украйна, за атомното гориво, за Ф-16, изясни Атанасова близостта на ГЕРБ с Демократична България.

 

Във връзка със абсурда с кодовете на машините за гласоподаване, Десислава Атанасова съобщи: „ Има механически спецификации. Аз бях доста сюрпризирана от дебата, при който сред някогашни сътрудници се чуха обвинявания и неприлични обвинявания. Сега би трябвало да се произнесат специалистите “.
 

ДАНС беше лишила една група ай ти експерти за достъп до този коз, разяснява Атанасова по тематиката кой търгува с кода за машините. " Истерията, която провокира опцията за избор дали да се гласоподава с машина или с хартия, е доста съмнителна ", съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

 

„ Най-сериозните неточности бяха, когато за първи път се вкара преференцията и комисиите допускаха неточности. Аз повече имам вяра на документите. Най-добре е когато те са на хартия. Искам да имам вяра на свободния избор на хората “, призна ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС в Народно събрание.

 

По думите ѝ има доста тематики за злоупотреби от държавното управление на Кирил Петков, които би трябвало да се разясняват, и даде образец: „ Далаверите в газа, „ Джемкорп “, решението на Конституционен съд за парите, които се разходват от АПИ “.

 

„ Понеже пристигам от краткотрайната комисия за „ Джемкорп “, има извънредно тревожни вести. Оказва се, че на 23-ти март 2022 година бе подписан меморандума, а един месец преди този момент към този момент тече преписка за доставка на газ. „ Джемкорп “ прави оферта на „ Булгаргаз “.

Това са публични документи, предоставени на комисията от министъра на енергетиката. Това е преди започването на войната и слагане на тематиката за прекъсване на газа по тръбопровода.

Много е необичайно, че „ Булгаргаз “ написа на „ Джемкорп “ и желае от тях оферта. Министърът на енергетиката се подписва без да е оторизиран за това. Имало е цялостен проект за енергетиката на България, касаещ БЕХ и " Мини Марица-изток " ЕАД. Говори се за нуклеарни реактори, за „ Топлофикация-София “, без да имат право да го вършат. Арбитражът важи още 2 години, т.е. и да се откажем подлежим на наказания “, разкри Атанасова.

 

Странно е, че Булгаргаз желае оферта от " Джемкор " за  доставка на газ, сподели още Атанасова и дефинира меморандума с компанията като проект за българската енергетика. " Повече от една година се забави газовата връзка с Гърция по време на кабинета Петков ", акцентира още депутатката. Има задоволително папки за ръководството на " Промяната ",  заключи Атанасова. 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР